Privacybeleid

becloseprotectiongroup.be respecteert uw privacy en uw persoonsgegevens.

Wij verzamelen en verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met de relevante wettelijke bepalingen (wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer) met betrekking tot persoonlijke verwerking en de Europese verordening van 27 april 2016 met betrekking tot bescherming van personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van dergelijke gegevens.

Presentatie van de verschillende maatregelen genomen ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen, raden wij u soms aan om deze privacyverklaring opnieuw te lezen.

Door onze site te gebruiken, gaat u uitdrukkelijk akkoord met het verzamelen en verwerken van uw persoonlijke gegevens door.


* Wettelijke vermeldingen en gegevensverwerking

Verantwoordelijk :
becloseprotectiongroup.be is verantwoordelijk voor de site www.becloseprotectiongroup.be

Contactgegevens :
becloseprotectiongroup.be
Avenue de Messidor 330 1180 Ukkel
Belgie

Contact :
Telefoon: +32 (0) 2344 73 33
E-mail: info@becloseprotectiongroup.be

Accommodatie :
OVH – 2 Rue Kellermann 59100 Roubaix – Frankrijk


* Verantwoordelijkheid

becloseprotectiongroup.be wijst alle verantwoordelijkheid af voor eventuele storingen die kunnen optreden op de site en die leiden tot verlies van gegevens of onbeschikbaarheid van de informatie die erop wordt geproduceerd.

becloseprotectiongroup.be kan de volledigheid en waarheidsgetrouwheid van de informatie op de site niet garanderen, evenals de afwezigheid van wijzigingen door een derde partij (inbraak, virus).
De internetgebruiker is als enige verantwoordelijk voor het gebruik dat hij maakt van de inhoud van de site.

De elementen die op de site worden gepresenteerd, kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en worden ter beschikking gesteld van internetgebruikers, zonder enige garantie, expliciet of impliciet.

De aanwezigheid van hyperlinks op de site creëert geen solidariteit van verantwoordelijkheid tussen becloseprotectiongroup.be en de eigenaars van andere sites wat betreft de inhoud van de sites waarnaar de gebruiker wordt doorverwezen. Alleen de verantwoordelijkheid van genoemde sites kan worden aangesproken.


* Verzamelde data

becloseprotectiongroup.be verwerkt alleen gegevens die strikt noodzakelijk zijn, zoals uw identificatiegegevens en uw interesses in onze diensten en producten.

becloseprotectiongroup.be verwerkt uw persoonsgegevens enkel voor klantenbeheer en verbetering van onze diensten en producten.
Uw persoonsgegevens worden uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt. Uw gegevens worden niet verkocht of doorgegeven aan derden.
becloseprotectiongroup.be neemt de technische en organisatorische maatregelen om een ​​datalek te vermijden.

U heeft het recht op controle en rectificatie, maar ook op verwijdering van persoonsgegevens die onjuist, onvolledig of niet relevant zijn.

Verzoeken met betrekking tot het verwijderen van gegevens dienen per e-mail te worden gericht aan info@becloseprotectiongroup.be of per post met bewijs van uw identiteit.


* Cookies

becloseprotectiongroup.be maakt gebruik van cookies om onze bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden. Een cookie is een klein tekstbestand dat op uw harde schijf wordt opgeslagen door de server van de bezochte site. Deze cookies zorgen over het algemeen voor een betere interactie tussen de bezoeker en de website. Cookies worden beheerd door de internetbrowser. De houdbaarheid van cookies op uw computer is 1 jaar. Om uw bezoeken aan de site te vergemakkelijken, onthouden cookies uw voorkeuren, bijvoorbeeld: taal. Hoe u cookies wel of niet inschakelt, hangt af van uw apparaat en uw internetbrowser.
Voor het gebruik van cookies is uw uitdrukkelijke toestemming vereist:
– door op de betreffende knop in de cookie-banner te klikken
– door onze website te blijven bezoeken.
U kunt uw keuze om cookies te weigeren wijzigen door uw browserinstellingen te wijzigen.

Het wordt aanbevolen dat de gebruiker cookies op zijn computer of mobiele apparaat activeert wanneer hij deze website raadpleegt.
Als cookies niet zijn geactiveerd, kunnen we een efficiënt gebruik van de website niet garanderen.

Deze site gebruikt de volgende cookies:

Strikt noodzakelijke cookies: dit zijn cookies waarmee bezoekers bepaalde functies van de website kunnen gebruiken.
Als het gebruik van deze cookies wordt geweigerd, werken sommige delen van de website mogelijk niet correct.
Cookies van derden, bijvoorbeeld: Google voor ‘Google Analytics’ of Facebook kan via onze site worden geplaatst om de functionaliteit van de website te verbeteren.