Be Close protection en ecologie

A. BE CLOSE MILIEUBELEID

De groep Be Close Protection is actief in de operationele beveiliging van gebouwen en kantoren. Het management en de veiligheid maken een concreet engagement en dit op lange termijn in een burgerbenadering van continue verbetering om haar activiteit uit te oefenen met het grootste respect voor het milieu.

Inderdaad, wetende dat in de levenscyclus van een gebouw 80% van de milieueffecten te wijten zijn aan het gebruik, het integreren van ecologisch beheer en het vergroten van het bewustzijn van de bewoners zijn essentiële kwesties waarvoor we, binnen de grenzen van ons contract, operationele en effectieve antwoorden bieden om te voldoen aan nieuwe milieuvereisten, met name op het gebied van prestaties
Energie in gebouwen waarmee onze klanten worden geconfronteerd.

Als directe vertegenwoordigers en merkimago van de Be Close Protection-groep en zijn klanten, zijn onze agenten de belangrijkste indicatoren van onze milieuprestaties en spelen ze een voorbeeldrol. Het is onze missie om bij onze klanten en bezoekers de goede milieupraktijken die in gebouwen en kantoren worden geïmplementeerd, te respecteren, af te dwingen en te promoten.

Als zodanig zijn we toegewijd om de volgende principes te respecteren:

  • Naleving van onze compliance verplichtingen
  • Het behalen van onze milieudoelstellingen
  • Milieubescherming, inclusief preventie van vervuiling
  • Voortdurende verbetering van onze milieuprestaties. We zijn

toegewijd aan het implementeren van de volgende acties:

  • – Geef onze bedrijfscultuur op het gebied van het milieu door aan onze nieuwe agenten
  • Onderscheid ons van onze concurrenten door ons voorbeeldige karakter op het gebied van goed milieubeheer.
  • Onze KLANTEN ondersteunen bij het verbeteren van de milieuprestaties van hun gebouwen en kantoren.
  • Bewustwording creëren bij onze geselecteerde PARTNERS, in het bijzonder op basis van hun inzet voor het milieu.
  • Voortgezette opleiding volgen in milieuaangelegenheden, met name in termen van mobiliteit.

Het management en al het personeel van de Be Close Protection-groep streven naar continue verbetering van onze milieuprestaties.

Be Close Protection Active bundelt de krachten met “Een dak voor bijen” via zijn klant Bee close (Steven Vantomme) om de aanleg en het onderhoud van verschillende bijenkorven gelegen in Linkebeek te financieren.

Bezorgd om zijn impact op het milieu te verminderen, onderneemt de Be close protection group tal van acties om een steeds meer burgerlijk bedrijf op te bouwen: Eco-verantwoordelijk.

Bijen beschermen is daarom een natuurlijk onderdeel van de aanpak. Deze steun aan de vereniging “Bee Close” sluit aan bij de actie van Be close protection, die 3 bijenstallen in het natuurpark Kauwenberg beschermt en de biologische lindehoning produceert die nodig is voor de formulering van haar Nourishing Honey-assortiment.