BeCloseProtectionGroup +32 (0) 2 344 73 33
previous arrow
next arrow
Slider

Be Close Protection levert zijn diensten sinds 2009 aan een divers cliënteel dat voornamelijk bestaat uit bedrijven, diplomatieke missies, internationale organisaties, industrieën, banken, financiële instellingen, grote bedrijven en hotels.

Met een personeelsbestand van ongeveer 250 medewerkers staat Be Close Protection bekend om zijn betrouwbaarheid, vaardigheden en professionaliteit. Be Close heeft zijn reputatie gebaseerd op de betrouwbaarheid van zijn diensten en de transparantie van zijn prijzen.

Be Close Protection biedt een ruime keuze aan agenten en is beschikbaar om de goede werking van de dienst te garanderen. Daarnaast verhogen zowel de structuur van het bureau als ons bedrijfsbeleid de kwaliteit van de dienstverlening.

Door zijn oplossingen voor menselijke bewaking, beveiliging, hygiëne, netheid en onthaal, biedt BCP Group Facilities zijn partners hoogwaardige multidiensten

Het management en de veiligheid maken een concreet engagement en dit op lange termijn in een burgerbenadering van continue verbetering om haar activiteit uit te oefenen met het grootste respect voor het milieu.

ONZE AGENTEN

De kleding van de dienstdoende agent moet onberispelijk zijn, het weerspiegelt het beeld van de cliënt en dat van Be Close Protection. We besteden aandacht aan details

  • gewaxte schoenen
  • schone en onberispelijke kleding
  • persoonlijke hygiën
  • enz